هشدار... شیطان می خندد...
هشدار... شیطان می خندد...
یکی بود، یکی نبود. در روزگاران گذشته، خیلی سال پیش، مردمانی زندگی می کردند که بعد از مدتی از نبود پیامبر اعظم ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ و سلم (خیلی زود) همه چیز را فراموش کرده بودند. همه چیز را... از پیامبر فقط اسمش روی زبانها بود، از قرآن فقط نوشته هایش و از اسلام هم پوستین وارونه ای.
پیامبر اعظم نوه ای داشت که با این شرایط کنار نیامد. درست حدس نزده اید، قصد روضه خوانی و اشک در آوردن ندارم. بماند...
شخصی بود به نام ضحاک بن عبدالله مشرقی، آدم با مرامی بود. خیلی هم دلیر و جگردار. که به امام حسین علیه السلام (همان نوه پیامبر اعظم ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ و سلم) قول یاری داده بود. تا کربلا هم ماند و جنگید و...
این جناب ضحاک قصه ما، با خود اندیشید و سبک و سنگین کرد. تصمیم خودش را گرفت. خدمت امام رسید و گفت: قرار گذاشته بودیم که کشته شدن ما باعث حفظ شدن جان شما باشد. اما با این حساب شما هم کشته خواهید شد.
القصه اینکه او از کربلا گریخت و رفت... امام تنها ماند و عصر عاشورا سر مبارک امام بر نیزه ها رفت و... بماند...
نمونه های این واقعه شاید بارها در تاریخ اتفاق افتاده باشد و یا بیافتد. اما دریغ از درس عبرت.
واقعا تا کجا می توان همراه حقیقت ماند و ادامه داد...
آری عزیزان، در کربلا هم، شیطان جولان داد و کسی را از حق و ولی جدا نمود، و کسانی را نیز جدا خواهد نمود. تا کجا می توان پیش رفت... آیا شیطان باز هم کار خود را خواهد کرد؟! آیا سراغ ما نخواهد آمد؟!
در صف ولایت ماندن بسی دشوار است. که آزمایش ولایت پذیری به حق، سخت ترین آزمایش الهی ست که بیشترین مردودی را داده است. و چه کمر ها که نشکست زیر بار محنت این آزمایش...
و امروز نیز آزمون در حال تکرار است. و چه بسیار کسانی که از صف یاران ولی جدا شده و خواهند شد.
بارها سوال کرده ایم، چه شده است که عده ای از بزرگان انقلاب از خط خارج شده و از قطار انقلاب پیاده شده و پشت کرده اند؟. این پشت کردن هزینه های زیادی داشته است. اینقدر زیاد که این بار جدا شدگان بسیارند. اگر در کربلا یک نفر بود و در صفین ده نفر، این بار ده ها و بلکه صدها نفر جدا شده اند. و بی شک این بار شیطان نه لبخند که قهقهه مستانه سر می دهد.
کداممان لبخند بر لب شیطان نشانده ایم؟! و یا خواهیم نشاند؟!
هشدار... هشدار... شیطان می خندد...
ولی تنها نماند!!!...